Свято європейських мов

Шановні колеги!

   До свята європейських мов, яке відбудеться 26 вересня 2017 року співробітники кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти підготувала низьку заходів:

  •  в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка (за адресою: пр-т. П.Тичини, 22-А) буде проведено тренінг на тему: “Арт-терапія для діагностики і корекції емоційного стану та розвитку творчого потенціалу особистості”. Під час тренінгу всі охочі ознайомляться з методиками діагностування та корекції емоційного стану за технікою “підсвідомого малювання”, візьмуть участь у самодіагностиці, дізнаються про особливості використання технік арт-терапії. Ведуча: доцент кафедри, кандидат психологічних наук Шопіна М.О. Початок о 10.00.
  •  в дитячому садку “Школа Монтессорі Нової Епохи” (за адресою:  вул. Шовкуненка,6) відбудеться спостереження за роботою двомовного (англо-українського) класу 3-6 та  практичний семінар: “Розвиток мовлення як передумова для вивчення дошкільниками та молодшими школярами іноземної мови”. Будуть обговорені наступні питання: розвиток мовлення через моделювання правильної вимови; розширення словникового запасу, активне слухання через ігрову та пізнавальну діяльність; послідовність подання матеріалу в процесі вивчення дітьми іноземної мови як другої (нерідної) мови; інструменти та методи для формування грамотної фразової мови у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Ведуча: доцент кафедри, кандидат політичних наук Щербина В.М. Початок о 10:00.

Запрошуємо до участі!

Залишити відповідь