Усесвітній день комунікацій (World Communications Day)

   Це щорічне свято засновано у 1967 році Папою Павлом VI і має на меті підкреслити важливість спілкування для сприяння порозумінню, діалогу та єдності між окремими людьми та спільнотами.

У 2024 році це 12 травня. Цей день часто містить спеціальні послання Папи Римського, які стосуються актуальних тем, пов’язаних із спілкуванням та його впливом на суспільство. Він нагадує про те, що потрібно відповідально використовувати медіа-платформи та засоби комунікації, поважаючи гідність інших і сприяючи правдивому та конструктивному діалогу.

Це дає можливість поміркувати про роль медіа та комунікаційних технологій у формуванні нашого суспільства та сприяти відповідальним та етичним комунікативним практикам.

  У квітні 2024 року викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти в неформальній комунікації із завідувачкою кафедри дошкільної, початкової та інклюзивної освіти Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти – Анною Рего обговорили питання співпраці та спільнодії у питаннях здійснення наукових досліджень, створення умов

для формування стійкості в педагогів в умовах постійного стресу, підвищення психологічної грамотності та професійної компетентності педагогів щодо cтворення середовищ, в яких діти в партнерській взаємодії з дорослими впевнено обговорюють, чого та як хочуть досягти та інші.

  На фото завідувачка кафедри дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти Інституту післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка – Людмила Меленець, доцентка кафедри дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти Інституту післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка –

Ольга Третяк в гостях у завідувачки кафедри дошкільної, початкової та інклюзивної освіти Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти – Анна Рего (місто Ужгород, 21.04.2024)

Матеріал підготувала завідуюча кафедрою Меленець Л.І.

Залишити відповідь