Очні фахові курси «Особливості діяльності педагога в умовах війни»

  26-28 лютого 2024 року відбулися очні фахові курси «Особливості діяльності педагога в умовах війни» для вихователів ЗДО.

  Заняття провели: куратор групи Шопіна М.О. к.психол.н., доцентка кафедри дошкільної та початкової освіти. Тема «Психологічний супровід дітей з особливими освітніми потребами». Меленець Л.І. к.пед.н., завідувачка кафедри дошкільної та початкової освіти. Тема «Цінності дошкільної освіти та базові принципи реалізації Державного стандарту дошкільної освіти». Дятленко Н.М. к.психол.н., доцентка кафедри дошкільної та початкової освіти. Тема «Партнерство в педагогічному колективі ЗДО: як досягти організаційної єдності?».

  Під час занять слухачі курсу на практиці навчились обирати ефективні методи, форми та засоби психологічної підтримки дітей з особливими освітніми потребами, удосконалили вміння організовувати освітній процес у ЗДО відповідно до нормативно-правового забезпечення та на практиці опанували навички ефективної комунікації на засадах партнерства та взаємної відповідальності.

Матеріал підготувала доцентка кафедри Шопіна М.О.

Залишити відповідь