Міжнародний день конструктора “LEGO”

  28 січня світ відзначає день “LEGO”. Саме у цей день у 1958 році виробники запатентували цеглинку, яка до цього часу виступає основою для більшості наборів.
Усі елементи, випущені протягом 50 років, сумісні між собою.
«Лего» вважається одним із найбільш знакових брендів на планеті. Його основні переваги – це бездоганна якість виробів, універсальність та необмежений творчий потенціал. З цеглинок можна складати безліч різних іграшок. Усі набори комбінуються між собою. Також вони однаково добре підходять як хлопчикам, так і дівчаткам. Конструктор «Лего» сприяє розвитку соціальної складової, адже заохочує до ігор разом з друзями або членами сім’ї.
Компанія LEGO Group, заснована данським теслею Оле Кірком Крістіансеном 1932 року, отримала свою назву через два роки після того, як її творець почав випуск дерев’яних іграшок.   Вона була утворена від початкових букв слогана “leg gotd”, що означає “грати добре”.
Торгова марка LEGO була зареєстрована в Данії 1954 року. Центральним офісом компанії стало місто Біллунд у Данії. Воно розташовується тут і нині разом із найбільшим у світі Леголендом – парком відпочинку та розваг, містом, збудованим цілком з елементів конструктора ЛЕГО і відкритим у 1968 році. До речі, сьогодні у світі існує одинадцять “Леголендів”, розташованих у різних країнах світу, і ще 4 будуються.
Найкращий спосіб відсвяткувати Міжнародний день «Лего» – скласти конструктор самостійно або разом з дитиною. Компанія пропонує набори для різних вікових категорій, починаючи від 1,5 до 99 років.
Міжнародний день конструктора “LEGO”
Міжнародний день “LEGO”

  Запрошуємо всіх бажаючих на вебінар, присвячений темі “LEGO”, який відбудеться 30.01.2024 року о 15.30. Спікерки: Олена Полякова, Ірина Санковська і Ольга Третяк.
Приєднатися можна за посиланням: https://us05web.zoom.us/j/85052043109?pwd=uNahzyNxY9XkRW1Ipz3BgdWq9buVRi.1
Ідентифікатор конференції: 850 5204 3109
Код доступа: 8uGwcN

        Матеріал підготувала ст. викладачка кафедри Санковська І.М.

Залишити відповідь