Цифрові технології у роботі вчителя

 30.09.2023 року відбувся вебінар «Застосування цифрових технологій на уроках у початковій школі: аспект партнерської взаємодії» із активним залученням педагогів спеціалізованої школи №211 Оболонського р-ну міста Києва (Керівник СШ Чернюк Н.В.).
Організаторами заходу стали викладачки кафедри дошкільної та початкової освіти Київського університету імені Бориса Грінченка: доцент Ольга Третяк, старші викладачки Олена Полякова та Світлана Цибульська.

  В інформаційну еру формування цифрових компетентностей стає для вчителя пріоритетними.

На вебінарі поділилися власним досвідом педагоги столичної СШ № 211. Заступник директора з НВР Марина Чернецька ознайомила слухачів з Інтернет-ресурсами, які використовуються для створення інтерактивних вправ, тестових завдань, ігрових матеріалів. Оксана Перетятко розповіла про створення інтерактивних завдань різного ступеня складності на платформі LearningApps. Олена Сімірецька поділилася родзинками застосування платформи з онлайн-тестування – Kahoot. Цікавий досвід роботи з використання платформи-конструктора інтерактивних вправ Wordwall представила Катерина Тур.

Світлана Скрипник ознайомила присутніх з програмою Plickers, яка допомагає швидко перевіряти роботи дітей та фіксувати їх результати. Про роботу графічного редактора Canva зі створення креативних відео та презентацій детально розповіла Ірина Цвєтаєва.

Сторінки: 1 2

Залишити відповідь