Запрошуємо на вебінар

Без названия (5)15 грудня 2020 року запрошуємо дефектологів, логопедів, педагогів закладів дошкільної освіти  на практичний вебінар: «Логоритміка як засіб розвитку мовлення дошкільників», організований кафедрою дошкільної і початкової освіти Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка. Вебінар відбудеться на платформі zoom, початок о 10:00. 

Посилання на вебінар – https://us02web.zoom.us/j/4331734915…
ID: 433 173 4915
Код: 304599

Спікери вебінару: Анастасія Кульбедюк, дефектолог, дитячий психолог, старший викладач кафедри дошкільної і початкової освіти ІПО; Вікторія Пеценко, дефектолог, викладач кафедри дошкільної і початкової освіти ІПО; Анастасія Комлікова, кан. мистецтвознавства, композитор, музикант, автор розвиваючих музичних завдань для дошкільнят; Ганна Староженко, автор логоритмічних завдань і ігор для дітей дошкільного віку, музичний керівник.

Під час вебінару учасники познайомляться з основними розвивальними (корекційними)  завданнями логоритміки;  з особливостями поєднання  рухливих  ігор, фізичних вправ, музики та  мовленнєвих завдань; з формами і прийомами логоритмічної роботи, а  також повправляються у проспівуванні логоритмічних пісень, розігруванні музичних пальчикових ігор, створенні психогімнастичних історій.

 Також проаналізуємо рекомендовані схеми логоритмічного заняття, до яких включено різні види музичної діяльності: співи, слухання музики, музично-ритмічні рухи, гра на дитячих музичних інструментах.

Участь безкоштовна. Попередня реєстрація за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/1TuUJ6b4Jdzg5XXsi0YVBjZMgoi1HRu2_fj6U0F5gNUU/edit

Залишити відповідь