«Виховання в молодших школярів ціннісного ставлення до людини»

  11 грудня 2019 року на базі Слов′янської гімназії м. Києва відбувся «круглий стіл» на тему: «Виховання в молодших школярів ціннісного ставлення до людини (до Всесвітнього дня прав людини)». Програма заходу.

  Організаторами «круглого столу» виступили Деріга С.І. – заступник директора з навчально-виховної роботи початкової школи Слов′янської гімназії та Третяк О.П. –доцент кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти, кандидат педагогічних наук. Третяк О.П. Виховання в молодших школярів ціннісного ставлення до людини.

  В обговоренні та обміні досвідом з даної проблеми взяли участь викладачі кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка та вчителі початкових класів Слов′янської гімназії –  Вітовська Т.В., Зборовська Н.М., Черниш В.А., Омельченко Т.Р., Христич М.С.

  Промовці акцентували увагу на те, що без забезпечення основних життєвих прав людини, справжнього ставлення до неї як до найвищої цінності, не можна гармонізувати ані відносини між державою і особистістю, ані відносини між людиною і суспільством, ані відносини між людьми.Учасники зауважили про неможливість сподівання на покращення морально-етичної ситуації у країні, подолання духовної кризи у суспільстві без відродження у молоді таких важливих моральних цінностей як людяність, справедливість, відповідальність, почуття власної гідності, толерантність.

Залишити відповідь