Свято нашого життя

1Осінь тихо струшує додолу перші листочки, вистеляючи ними жовтогарячі та багряні килимки…
Так свою шану віддає педагогам природа. Вже стало традицією в Україні в перші дні золотавої осені відзначати славне свято Добра, Мудрості та Любові – Дня Вчителя. Педагоги першими відкривають дитині багатства навколишнього світу. Від їх таланту, душевності, відповідальності й професіоналізму значною мірою залежить наша доля.
Мабуть, немає жодного педагога, який би не відчував у цей день особливого хвилювання, почуття гордості за свою працю, результатом якої є сміливі вчинки, прогресивні міркування учнів, їх духовність,  плідне життя. Тому професію вчителя можна вважати однією з важливіших у світі.

Зазвичай у цей святковий день викладачі кафедри психології і методики дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка зустрічаються з педагогічними колективами навчальних закладів столиці, щоб у святковій атмосфері визначити спільні шляхи підвищення якості освіти, поділитися проблемами і досягненнями в науковому просторі й освітній практиці, віднайти площину майбутньої співпраці й взаємодії. Не стало винятком і цьогорічне святкування Дня Вчителя.
Викладачів кафедри привітно зустріла дружня родина педагогічних працівників, дітей і батьків загальноосвітньої школи №169 Шевченківського району м. Києва.
Відрадно, що з кожним роком у навчальних закладах України все більше впроваджується інноваційних програм, школярі перемагають в олімпіадах і конкурсах, їхні наставники постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності.
Школа №169 є одним з унікальних інноваційних закладів Шевченківського району м. Києва. У перебігу святкової зустрічі 16 вчителям початкових класів, слухачам Літньої школи, що функціонувала в серпні 2015 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти, було вручено свідоцтва про підвищення кваліфікації. Педагогічний колектив 2навчального закладу на чолі з директором Людмилою Георгіївною Маняченко, яка продовжує славетну вчительську династію свого роду, є висококваліфікованими педагогами, майстрами-професіоналами.
Педагоги школи намагаються створити для кожного учня ефективне освітнє середовище. У цьому учасники свята переконалися під час перегляду святкового концерту, відвідування шкільного музею, загалом – під час  перебування в школі.
Шановні педагоги! Дозвольте висловити ВАМ щиросердну вдячність за невтомну працю, великий талант, за вірність покликанню сіяти зерна мудрості в серця ВАШИХ учнів – майбутнє нашої держави. Наповнені співчуттям, добротою, чесністю, порядністю, ВИ щедро ділитеся цими якостями з вихованцями. ВАМ вірять, ВАС люблять, ВАС шанують. ВИ – продовжуєтеся в своїх учнях, здійснюючи зв’язок часів.
У цей святковий день щиро бажаємо ВАМ міцного здоров’я, вдячності й поваги від ваших вихованців, щоб кожний день і кожна мить ВАШОГО життя були щасливими та світлими, а в родинах – затишок та добробут. Нехай ВАША праця буде належно оцінена!

Залишити відповідь