Тренінги для новопризначених працівників: навчаємося в Університеті

  viber_image_2021-09-14_12-04-07-815Незвично розпочався навчальний рік для нових працівників  Київського університету імені Бориса Грінченка. Викладачів, наукових співробітників запросили…вчитися! Так, так! Саме з навчання на адаптаційному тренінгу розпочалось входження новоприбулих у велику університетську родину.

   Працівники ННЦ розвитку персоналу та лідерства Жанна Савич, Ірина Капралова, а також співробітник центру розвитку цифрової компетентності НДЛ інформатизації освіти Дар’я Настас підготували цікаву, динамічну, насичену програму. Мета тренінгів – ознайомити нових працівників з умовами і правилами роботи в Університеті та допомогти інтегруватись у колектив.IMG_20210913_112924

  Під час занять обговорювалися проблеми й труднощі, що виникають на початкових етапах науково-педагогічної роботи та шляхи їх подолання. Легка і зрозуміла подача матеріалу, інформативна презентація дозволили зрозуміти специфіку роботи Університету.

  IMG_20210913_112713Усі учасники отримали не тільки нові знання, а й включилися в нову систему відносин. Адже важливим аспектом тренінгів було знайомство з корпоративною культурою та системою цінностей    Київського університету імені Бориса Грінченка як її невід’ємної аксіологічної складової.

 Спілкування з організаторами тренінгів, занурення в атмосферу командної роботи, підтримка та щире спілкування дали можливість відчути свою залученість до колективу, причетність до великої родини грінченківців.  viber_image_2021-09-14_12-04-07-815

  Після тренінгів з’явилась додаткова мотивація, намітилися острівці визначеності щодо подальших кроків у професійній діяльності, окреслились перспективи щодо напряму роботи, щоб відповідати візії, місії та високим цінностям Університету.

Світлана Цибульська, старша викладачка

кафедри дошкільної та початкової освіти

Залишити відповідь